У Києві авто російських диппредставників облили фекаліями (фото)

1538062639-8823
1538062639-8823

З автомобілів, також, познімали номерні знаки та порізали шини. У Києві активісти облили машини представників російського посольства нечистотами. Відповідні знімки опублікував журналіст і волонтер Родіон Шовкошитний, на своїй сторінці в Facebook. Про «фекальні пригоди» російських дипломатів у столиці України розповідає видання УНІАН.

«У Києві проводжали главу »Росспівробітництва« Воробйова. Вже екс-голову, він »злився« з посади, коли його в травні гі*ном облили. Чому облили? Тому що фінансував всякі антиукраїнські »безсмертні полки" і купу іншого русскомирського д*рьма.

Проводжати його приїхали дядьки і тітки з посольства РФ, всякі російські дипломати і українські малороси", — зазначив Родіон Шовкошитний. За словами автора, власне, у цей момент повз проходили люди «небайдужі» до долі країни, у яких були при собі димові шашки і пару відер з фекаліями... Тому, вже за традицією... яке ж Росспівробітництво без г*вна?!

«На машинах посольства опинилися ці кілька відер автентичного українського продукту, який чітко характеризує ту діяльність, яку тут так довго вела ця організація і її керівник. Автомобілям так соромно стало, що у них поспускались шини і відпали номери. А гості так і не вийшли до громадян, хоча ті їх наполегливо кликали. Такі справи», — резюмував журналіст.



Посольство РФ у Києві вже відреагувало на цей «фекальний» інцидент — у МЗС України сьогодні, 28 вересня, було направлено ноту протесту. «Так, росіяни поскаржилися на заворушення, нібито влаштовані »радикалами« біля будівлі торгового представництва РФ (...). Російські дипломати стверджують, що у ході акції на територію нібито були кинуті димові шашки, нанесені образливі написи на огорожах, а також, завдано шкоди авто співробітників», — повідомляє УНІАН.

varta1.com.ua: Новини