У Києві через мітинг прихильників антивакцинатора Стахіва утворилися великі затори (ФОТО, ВІДЕО)

2021-11-24-115113
2021-11-24-115113

У центрі Києва в середу, 24 листопада, обмежили автомобільний рух на кількох вулицях через мітинг прихильників львівського антивакцинатора Остапа Стахіва.

Як повідомили «Варта1» у  пресслужбі патрульної поліції Києва, «у зв’язку з проведенням масового заходу 24 листопада з 10:30 до 17:00 год у місті обмежать рух на:


  • вулиці Михайла Грушевського (від перехрестя з вулицею Шовковичною до Європейської площі);

  • Європейській площі;

  • вулиці Хрещатик;

  • бульварі Тараса Шевченка (до перехрестя з вулицею Володимирською);

  • вулиці Володимирській (від бульвара Тараса Шевченка до вулиці Ірининської)», — повідомляє поліція.


Як інформує «УНІАН», під Верховною Радою зібралося декілька сотень противників обов’язкової вакцинації. У зв’язку з цим в центрі міста обмежено рух транспорту на низці вулиць. Вони виступають за звільнення львівського активіста Остапа Стахіва, якого звинувачують у замаху на повалення конституційного ладу в Україні. Також учасники акції виступають проти обов’язкової вакцинації представників певних професій.

В урядовому кварталі багато правоохоронців. Поліцейські та нацгвардійці чергують на всіх прилеглих до вул. Грушевського вулицях в урядовому кварталі.

«Розгляд апеляції по справі Остапа Стахіва за заявою прокурора відкладено  на 24.11.2021 р. 17:00 год, м. Львів, пл. Соборна, 7. Ми розуміємо, що дата не випадково саме така. За бажанням Остапа пріоритет — акція в Києві. Хто може — виходьте у Львові до суду», — повідомляється на сторінці руху «Права людини» у «Facebook».


varta1.com.ua: Новини