У Києві чоловік кинув "коктейль Молотова" у салон тролейбуса з пасажирами (ФОТО, ВІДЕО)

2021-05-26-142405
2021-05-26-142405

У Києві чоловік кинув пляшку із запальною сумішшю у салон тролейбуса. Постраждала жінка.

Як повідомляє ДСНС у місті Києві, 26 травня, о 12:27 год, надійшло повідомлення про пожежу в тролейбусі, за адресою: вул. Теодора Драйзера, 9, що у Деснянському районі столиці.

По прибуттю до місця події, під час проведення розвідки, рятувальниками було встановлено, що під час руху тролейбусу, невстановленою особою було кинуто запальну суміш у салон. Внаслідок чого жінка отримала опіки другого ступеню верхніх кінцівок та шиї.

За допомогою двох порошкових вогнегасників, вже о 12:37 пожежу на площі 1,5 м кв. було ліквідовано.

Обставинами події займаються правоохоронні органи.

Як повідомляє «Київ оперативний», сьогодні на вулиці Теодора Драйзера перехожий кинув пляшку з підпаленою легкозаймистою рідиною у тролейбус — охоронці порядку затримали ймовірного зловмисника

Транспорт у вогні помітили патрульні та їхні колеги з Деснянського управління поліції, що перебували неподалік. Охоронці порядку швидко затримали чоловіка, що тікав з місця події та затримали його.

Попередньо, затриманий 27-річний чоловік підтвердив свою причетність до події, але пояснити вчинок не зміг. У результаті події травми та опіки отримала пасажирка тролейбусу. Жінку ушпиталили медики.

Відео ТУТ



 

varta1.com.ua: Новини