У Києві «Газель» в'їхала в автобус: загинула пасажирка автобуса (ФОТО)

За кермом автомобіля «Газель» перебував 70-річний водій

Сьогодні, 21 жовтня, близько 10:00 години, по вулиці Вадима Гетьмана, що у Солом’янському районі Києва сталася ДТП. Про це інформує Відділ комунікації поліції Києва. 

70-річний водій транспортного засобу «Газель» на повній швидкості скоїв наїзд на автобус «Атаман», який стояв на зупинці громадського транспорту та здійснював посадку-висадку пасажирів. Відтак, внаслідок зіткнення транспортних засобів загинула 72-річна жінка - пасажирка автобусу, ще п’ятеро пасажирів отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до закладів охорони здоров’я.

Слідчі встановлюють обставини, за яких сталася ДТП.

Водій "Газелі" був тверезий.

 Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. 



Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.





varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також