У Києві медики рятують життя 14-річного хлопця, якого вразило струмом під час поїздки на даху вантажного поїзда

У передмісті Києва, 14-річний хлопець отримав тяжкі опіки, внаслідок удару струмом, на товарному вагоні потяга. Хлопець отримав опіки ІІ–ІІІ ступеня 50 % тіла.  Про це пише видання "ТСН".


Наразі, за життя неповнолітнього любителя «гострих відчуттів» борються медики, повідомили у суботу, 24 листопада, у відділі комунікації поліції Київської області.


Поліцейські з’ясували, що до залізничної станції «Бровари» хлопець прийшов з двома своїми товаришами. Батькам він сказав, що пішов на заняття з репетитором. «У той час, коли друзі відійшли у своїх справах, хлопець, з власної цікавості, виліз на товарні вагони та отримав ураження електрострумом. Від удару високовольтної лінії, його відкинуло на землю та він почав горіти. На допомогу підбігли його товариші і намагалися погасити полум’я», — йдеться у повідомленні.


Зазначається, що це вже не перший випадок дитячого екстриму цього хлопця. Ще один випадок стався влітку, тоді обійшлося без травм. Хлопець виліз на троси північного мосту через Дніпро у Києві, звідки його зняли та врятували столичні поліцейські.


Наразі, вирішується питання про притягнення до адміністративної відповідальності його батьків за невиконання їхніх обов’язків щодо виховання дитини. Більше читайте тут: https://tsn.ua/ukrayina/na-kiyivschini-pidlitok-zacheper-zagorivsya-vnaslidok-udaru-strumom-1254648.html

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також