У Києві нетвереза жінка викрала авто у чоловіка, який її підвозив (ФОТО)

Сьогодні, нетвереза жінка викрала автомобіль у чоловіка, який її підвозив. Проте далеко поїхати на чужій машині їй не вдалося — кермувальниці завадив стовп. Про це, на своїй сторінці у «Facebook», повідомляють «Вартові Еспресо».

Кумедна історія з поцупленим авто сталася у Святошинськоу районі столиці. До поліції звернувся ошелешений чоловік та розповів, що у нього викрала автівку жінка, яка згодом ще й потрапила в ДТП.

"Правоохоронці з’ясували, що чоловік вирішив підвезти жінку. Однак, під час поїздки із пасажиркою виникла сварка, тож він вирішив її висадити, але та відмовилася добровільно покинути салон. Коли водій вийшов із машини, аби примусово висадити її, спритниця пересіла на водійське сидіння та поїхала. Проте вона не впоралася з керуванням та врізалася в електроопору.
Правопорушницю затримали та доправили до управління поліції. Це 36-річна киянка, яка раніше до кримінальної відповідальності не притягувалася. За попередньою інформацією, на момент скоєння правопорушення вона перебувала у стані алкогольного сп’яніння.
Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, яка передбачає до п’яти років позбавлення волі. Фігурантці оголошено про підозру. Суд відпустив її під особисте зобов’язання", —розповідають у Поліції Києва.


[gallery ids=«97027,97026,97025»]

varta1.com.ua: Новини

Коментарі