У Києві невідомі намагалися проникнути на об'єкт Міноборони: версії ТЦК та цивільних

Військовослужбовці Київського МТЦК та СП зупинили порушників

На збірному пункті Київського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки невідомі спробували проникнути на об'єкт Міноборони України. Військовим вдалось їх зупинити. Про це повідомляє Київський міський ТЦК та СП.

Вранці 6 вересня на збірному пункті Київського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки невідомі спробували незаконно проникнути на території об'єкта Міністерства оборони України. Вони також намагалися перешкоджати виїзду військової автомобільної техніки з території збірного пункту.

Військовослужбовці Київського МТЦК та СП зупинили порушників.

«Діючи в межах своїх службових обов’язків та намагаючись уникнути серйозних наслідків, військовослужбовці Київського МТЦК та СП, застосовуючи фізичний вплив в межах службових повноважень, зупинили невідомих осіб і не дали їм протизаконно потрапити на військовий об'єкт, що знаходиться під охороною», – йдеться у дописі.

За цим інцидентом розпочали службове розслідування.

Версія цивільних осіб

У мережі швидко поширилося відео, на яких зафіксовані працівники ТЦК. Вони намагалися виштовхнути з-за воріт невідомих цивільних осіб, які, за даними місцевих пабліків, виявилися родичами чоловіка, раніше "упакованого в бус".

Як повідомляється, рідним українця сказали, що вони можуть прийти попрощатися з ним у центр комплектування, однак сталася бійка.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також