У Києві поліцейські розшукують нападників на ювелірку (фото, відео)

145615
145615

Зі слів свідків, троє чоловіків у масках забігли у приміщення, кілька разів вистрілили в охоронця, забрали ювелірні прикраси та втекли на темно-синьому «Пежо». У столиці введено спеціальні оперативні плани для розшуку та затримання зловмисників. Про це інформує Відділ комунікації поліції Києва.

Повідомлення про напад на вул. Данила Щербаківського надійшло вчора, 12 серпня, о 20-й годині. На місці працюють патрульні поліцейські, кінологи, криміналістична лабораторія та слідчо-оперативні групи Головного та Шевченківського управлінь поліції.

Внаслідок пограбування охоронець, у якого стріляли, від отриманих травм помер.

Згодом поліцейські знайшли підпалений автомобіль «Пежо» на території гаражного кооперативу на вул. Нечуя-Левицького.

Для розшуку та затримання нападників у столиці введено спеціальні оперативні плани. На встановлення їх місцязнаходження орієнтовані всі наряди поліції.

За даним фактом розпочаті кримінальні провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють всіх учасників та обставини інциденту. Речові докази, вилучені з місця події, направлять на експертизу.



Правоохоронці вилучили відео з камер спостереження, що встановлені у приміщенні та біля входу у магазин. На сайті видання Strana.ua з‘явились ексклюзивні фото нападу з середини ювелірного магазину на Щербаківського:



Дещо більше фотографій подає інтернет видання 5.UA:



varta1.com.ua: Новини