У Києві судили чоловіка, який вбив свою коханку та задушив її доньку

rokitnivskiy-gvaltivnik-zalivav-zhertvi-benzin-u-h20180827_4329-500x333-640x480
rokitnivskiy-gvaltivnik-zalivav-zhertvi-benzin-u-h20180827_4329-500x333-640x480

Суд виніс вирок на 15 років в’язниці мешканцю Миколаєва, який під час інтиму вбив свою коханку струмом, а злякавшись викриття, задушив її дочку.

Чоловік довгий час перебував з загиблою в близьких відносинах. 26 березня 2015 року він приїхав до жінки і її дочки до Києва.

Суд зарахував йому утримання під вартою з 31 березня 2015 року та до вступу вироку в силу як один день за два, застосувавши норму так званого «закону Савченко». Таким чином він вже «відсидів» понад дев’ять років від призначеного терміну.

Нагадаємо, у 2015 році в квартирі у Києві були знайдені мертвими дві жінки. Вже наступного дня за скоєння подвійного вбивства оперативники Шевченківського районного управління столичної поліції затримали 46-річного чоловіка. За підозрюваним довелося їхати в Миколаївську область.

Мати і дочка разом жили в орендованій квартирі. Займалися наданням косметологічних послуг. Зокрема, 30-річна жінка нарощувала вії, а її 53-річна мати робила масаж і епіляцію. Обидві жінки працювали на дому.

Правоохоронці встановили, що потерпілі родом з Миколаєва. Дочка приїхала до столиці ще в 2008 році, з 2013 знімала квартиру на вулиці Саратовській, а з 2014 — вона вже жила разом з матір’ю.

Впродовж деякого часу, жінки не виходили на зв’язок, тому рідні та близькі забили тривогу. Оскільки їх телефони не відповідали, друзі приїхали до них у квартиру. Двері їм ніхто не відчинив. Вони подзвонили власниці житла. Дочекавшись господиню, разом з нею зайшли всередину, і знайшли там мертвими матір і дочку.

З приміщення загиблих зникли їхні особисті речі: мобільні телефони, ноутбук, документи та гроші.

На тілі дівчини правоохоронці виявили сліди від удушення, а на тілі жінки не було ніяких слідів насильницької смерті.

Після проведення судово-медичної експертизи, слідчі з’ясували остаточну причину смерті. Обидві жінки померли в ніч з 26 на 27 березня. Дочка — від удушення, а мати — від ураження електричним струмом.

Встановлено, що 53-річна загибла тривалий час підтримувала стосунки з чоловіком. Вони тривали і після її переїзду до Києва. Наприкінці березня він повинен був приїхати, щоб зробити жінці пропозицію. За словами знайомих, заради одруження той розлучився з дружиною.

Через три години після виклику оперативники районного управління встановили особу передбачуваного вбивці. Ним виявився безробітний чоловік, 1968 року народження, з яким у матері були близькі стосунки.

Вже вранці наступного дня фігуранта затримали за місцем проживання — у Миколаєві. У його будинку співробітники Шевченківського районного управління київської поліції знайшли викрадені з квартири загиблих речі: паспорт на ім’я 30-річної дівчини, комплект накладних вій, квитанцію з сервісного центру на ноутбук. Чоловік здав його для видалення з комп’ютера інформації. Також було знайдено майже 30 тисяч гривень, які чоловік теж прихопив із собою.

Підозрюваний зізнався, що коханка заробляла непогані гроші і знав, що значна сума завжди знаходиться в квартирі.

varta1.com.ua: Новини