У Києві, внаслідок масштабної пожежі, постраждало шість автомобілів (фото, відео)

df4576267a4ca76cc1ea0121d03fe85d
df4576267a4ca76cc1ea0121d03fe85d

У четвер, 20 вересня, на автомобільній стоянці, за адресою вулиця Григоренка, 1, сталася масштабна пожежа. Невідомі підпалили машину громадського активіста. Пожежа почалася близько 2:45 год. Про це пише Інформатор.



За словами власника згорілого автомобіля Skoda Octavia, в момент пожежі, авто перебувало на стоянці.

Невідомі непомітно пробралися на територію, що охороняється, облили капот машини і підпалили його.

До приїзду рятувальників полум’я від палаючого автомобіля піднімалося приблизно на три метри. У результаті пожежі, постраждали ще п’ять машин, які, в цей момент, знаходилися поруч з палаючим авто. Найбільше дісталося Suzuki SX4 — автомобіль вигорів практично повністю. У Skoda Fabia і Mazda 3 серйозно обгоріла задня частина. Opel Vectra і Renault отримали незначні пошкодження — в деяких місцях обгоріла фарба. У Skoda Octavia, на яку і націлювалися зловмисники, згоріла вся передня частина.

Господар машини передбачає, що в такий спосіб йому могли мстити через його позиції щодо нелегального видобутку піску в селі Пухівка. Він неодноразово організовував акції проти незаконного бізнесу.

На щастя, у результаті пожежі, ніхто не постраждав. На місці працювали дві пожежні бригади, екіпаж патрульної поліції і «швидка». Причини загоряння з’ясує слідство.

https://youtu.be/pgo78vpTRHY

varta1.com.ua: Новини