У Латвії створили морозиво «Слава Україні», яке для українців буде безкоштовним

У морозиві символічно використано поєднання жовтого та синього кольорів

ФОТО: ілюстративне

Латвійська компанія «Food Union» виробила спеціальне морозиво, присвячене Україні.

Як повідомляє «Postimees», у морозиві символічно використано поєднання жовтого та синього кольорів, а в основі рецептури — натуральні інгредієнти.

Для жовтого кольору було використано смак шафрану, а для синього — бузини та волошки. Морозиву дали назву «Слава Україні».

«Це морозиво — данина мужності та волелюбності українського народу, але що ще важливіше — це нагадування всім у Латвії про те, що в Україні, як і раніше, йде страшна війна, тому ми маємо продовжувати допомагати її народу. Тим більше, після того, як перша хвиля підтримки схлинула», — повідомила генеральний директор «Food Union» у Латвії Ірена Холодна.

Як повідомляє директор, розробка морозива, присвяченого Україні, стала емоційно важливою подією для нашої команди.

«Це дозволило всім учасникам процесу розробки відчути свою причетність та підтримати українців через те, що ми вміємо найкраще — розробляти та виробляти смачні та якісні продукти», — говорять у компанії.

Тим більше, «Food Union» вже має досвід створення морозива у кольорі прапорів — у 2018 році там було створено морозиво у квітах національних прапорів Латвії, Естонії та Литви на честь сторіччя незалежності цих країн.

Нагадаємо, що Верховна Рада заборонила російську музику та книги.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також