У лікарні помер молодий хлопець, якого витягнули з озера у Підберізцях

На водоймах Львівщини вчора трапилося кілька трагічних випадків

ФОТО: ДСНС Львівщини

У неділю, 30 червня, у комплексі Пальміра Резорт у Підберізцях тонув 24-річний чоловік. Його шукали 25 хвилин відпочивальники. Тіло витягнули ще до приїзду рятувальників та медиків. Однак, попри всі зусилля медиків, він помер у лікарні. Про це повідомила пресслужба ДСНС у Львівській області.

«О 16:58 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в с. Підберізці Львівського району на озері тоне чоловік, 2000 року народження. Потерпілого витягнуто з води відпочиваючими до прибуття пожежно-рятувального підрозділу. На жаль, попри всі зусилля медиків, чоловік помер у лікарні», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, того ж дня о 18:55 рятувальники отримали повідомлення, що в с. Ясниська Яворівського району на місцевому кар’єрі пірнули та не виплили двоє дітей 2006 та 2007 років народження. Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою човна та багра проводились пошукові роботи.

О 21:16 тіло одного хлопця було знайдено і витягнуто на поверхню центральною рятувально-водолазною службою і передано працівникам поліції.
Пошуки іншого хлопця продовжуються сьогодні, 1 липня.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також