У лісі серед захисників: на передовій одружилася пара військових (ФОТО)

Розписував генерал ЗСУ

Військовослужбовиця Збройних сил України, котру в народі називають «українська Жанна д’Арк» Євгенія Емеральд вийшла заміж. Обранцем красуні став захисник Євген Стипанюк.

Відповідні фото з’явилися в «Instagram» військової.

Церемонія відбулася 14 жовтня, в День захисника України та день народження нареченого, в лісі на Харківщині серед побратимів пари. На свято запросили також лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка.

«Жанна д’Арк» зізналася підписникам, що й мріяти не могла про таке душевне весілля. Серця пари поєднав генерал Збройних сил України.

«Сьогодні я стала офіційно дружиною військового. Це відбулося на передовій і нас розписав генерал ЗСУ. Ідеальнішого весілля я і уявити не могла. Саме так. Скромно, швидко, серед військових», — написала новоспечена дружина.

Євгенія Емеральд одягнула розкішну білу сукню та фату, а от наречений та гості прийшли в військовій формі. Найтрепетніший момент у житті подружжя пройшов біля українського стягу, а на фото можна побачити народного депутата України VIII, VII, VI, V, IV скликань Олега Ляшка, який на початку жовтня склав присягу і став воїном ЗСУ.

Фото: Пара військових одружилася на передовій

Нагадаємо, у Львові дівчина розшукала воїна, який втратив руку, щоб з ним одружитися (ФОТО).

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк