У Луцьку військовий до смерті забив каміннями качку на очах своєї дівчини та дітей (ВІДЕО)

пронгл
пронгл


Подія сталася у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки у Луцьку. Чоловік на очах свої дівчини, яка йому не перешкоджала та дітей, які були неподалік кидав камінням у качок. Про це повідомили на сторінці Муніципальної варти Луцької міської ради.


Також було оприлюднено відео.


«26 серпня, о 16:46 год, на телефон гарячої лінії ГШР Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради надійшло звернення, що у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки невідомий чоловік кидає каміння у качок, що, згодом, спричинило смерть одної з них. Особливої цинічності та жорстокості додає те, що він це зробив у присутності малолітніх осіб, а з цим чоловіком була дівчина, яка його не зупинила. Відповідно, диспетчером Центру безпеки міста Луцьк було негайно направлено інспектора, а сьогодні також повідомлено поліцію листом», — йдеться у дописі.





Встановлено, що, о 16:51 год, чоловік втік з парку, сівши в автомобіль «Opel», з номером АС7451АВ. Та завдяки камерам відеоспостереження вдалося зафіксувати обличчя молодика, який своїми діями спричинив загибель качки.


Згодом, чоловіка завдяки камерам впізнали.


«Завдяки опублікованому відео з камер відеоспостереження Центру безпеки міста Луцьк вдалось встановити невідомого чоловіка, який, 26 серпня, у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки кидав каміння у качок, що згодом спричинило смерть однієї з них. Дякуючи небайдужим користувачам соціальних мереж »Facebook«, які надали посилання, вдалось встановити особу. За даними, сторінка належить Панашій Ігору, 22 липня 1988 року народження, у мережі »Facebook" як Ігор Пан.




Військовослужбовець, служив у Луцькому аеродромі в/ч А 3186", — йдеться у дописі.





Сьогодні чоловік приніс публічні вибачення за свій вчинок.


varta1.com.ua: Новини