У Луцьку невідомі влаштували стрілянину, є загиблий (фото, відео) ОНОВЛЕНО

original-photo
original-photo





Під час стрілянини в Луцьку поранили кримінального авторитета Аслана. Як ми уже писали, на Волині поліція ввела у дію план-перехоплення по затриманню озброєних злочинців. У Луцьку, на Набережній, невідомі серед білого дня відкрили вогонь на автомийці. Сектор комунікації поліції Волинської області інформує, що сьогодні, 5 листопада, о 14:30 год., на спецлінію «102» до поліції надійшло повідомлення про стрілянину на вулиці Набережній. 







З’ясовано, що внаслідок події, одна людина загинула, ще двох осіб госпіталізовано.

Так, за даними ІА «Волинські новини» - один з трьох постраждалих отримав травми, не сумісні з життям. Двох інших госпіталізували в стані середньої важкості: в одного травма живота, в іншого - грудної клітини. 

Тож, як стверджує інформагенство, на території автомийки стався конфлікт між двома групами людей. Учасники конфлікту застосували вогнепальну зброю та ножі. У результаті - 2 людей отримали вогнепальні поранення та 1 людина ножове поранення.

Правоохоронці вживають усіх необхідних заходів для затримання правопорушників.  Поліція ввела в дію операцію з затримання озброєних злочинців.





 

varta1.com.ua: Новини