У львів’ян забирають перепустки для проїзду в центр, через те, що вони паркуються не там, де потрібно

EZStaegBajdZGO2yrhUjaTLqiOJo6MrE0GRtjBdY
EZStaegBajdZGO2yrhUjaTLqiOJo6MrE0GRtjBdY

Через паркування у невстановлених, на думку мерії, місцях анульовано 24 перепустки на в’їзд у центральну частину міста. У мерії наголошують: якщо водії, які мають перепустки на в'їзд на пл. Ринок, залишатимуть свої авто у невстановлених місцях, такі перепустки також будуть анульовані. Про це інформує пресслужба ЛМР.





«Львів’янам, які проживають у центральній частині міста, чи особам, які мають оформлене право власності на помешкання чи приміщення у центрі міста, видають перепустки на право в’їзду. Отримуючи перепустку, мешканцям повідомляють, де саме вони можуть паркувати свої авто. До прикладу, якщо особа живе на вул. Театральній, то вона може паркувати авто на вул. Театральній. Якщо ж мешканець живе на пл. Ринок, то він може паркувати авто на вул. Друкарській та бічних. Тобто на перепустці мешканцю вказують, де саме він може залишати своє авто", — йдеться в повідомленні.

З огляду на те, що вулиці були заметені снігом і, очевидно, власники авто не бажали розчистити свої місця для паркування, вони почали ставити машини на пл. Ринок. За такі порушення інспектори з паркування їх штрафували. Розмір штрафу — 255 і 510 грн. Однак це на порушників не вплинуло, тому робоча група одноголосно прийняла рішення про анулювання на місяць 24 перепусток на в’їзд.

Водночас, урядовці мерії не говорять про те, що вони мали б забезпечити львів’ян придатними для паркування місцями: бодай розчистити їх від завалів снігу. Наразі, паркувальний сервіс у Львові обмежується вимаганням грошей за непристосовані для паркування місця та штрафами.



varta1.com.ua: Новини