У «Львівелектротранс» розповіли, як курсуватиме транспорт під час повітряної тривоги

Також відомо, як курсуватиме транспорт.

Від завтра, 1 березня, весь міський електротранспорт, окрім тролейбусного маршруту № 29, курсуватиме з 06:00 до 22:00 год. Останній рейс із Залізничного вокзалу — о 22:15 год. Про це повідомили з посиланням ЛКП «Львівелектротранс», у ЛМР.

«І трамваї, і тролейбуси курсуватимуть за спеціальним режимом руху. У разі повітряної тривоги — транспорт зупиняється, а пасажири повинні перейти у найближче укриття. Ми просимо львів’ян та гостей нашого міста з розумінням поставитися до особливостей роботи електротранспорту, оскільки працівники нашого підприємства — водії трамваїв та тролейбусів, монтери колії, наші працівники із служби енергогосподартва, з безпеки руху та інші — долучені до формування оборонних заходів у місті», — зазначили у ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадуємо, у Львові з 22:00 до 06:00 год діє комендантська година, відтак внесено зміни у розклад руху громадського транспорту.

«У двох світових війнах львівські трамваї героїчно виконували різні завдання: перевозили пошту, поранених, військових. І сьогодні ми зробимо все для перемоги Збройних сил України! Слава Україні! Героям Слава!», — заявили у ЛКП «Львівелектротранс».

Додамо також, що сьогодні 28.02.2022 з’явилася інформація від львів’ян, що не їздить громадський транспорт Львова.

«Загалом так хочу нагадати транспорт у Львові менше, так як була потреба на фронт, але є інша проблема — це збій програми відслідковування громадського транспорту, додаток не коректно працює і по факту можна спостерігати транспорт який є в місті, а в програмі він не відображається», — повідомив Ігор Зінкевич у «Varta1».

За даними керівника департаменту Олег Забарило наявна така кількість одиниць транспорту: 

  • АТП1 — 120 автобусів
  • Приватники — 12 автобусів
  • Електротранспорту — 130 одиниць

Наразі на програму не варто орієнтуватися так як система не коректно працює і нагадуємо — «Google» повідомили, що тимчасово закрили опцію, яка вказує затори на дорогах на території України і на скільки вільні інші шляхи, повідомляє «Reuters».

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також