У Львівській дитячій лікарні «ОХМАТДИТ» не залишилося важких хворих на Covid-19

1615880594-kovid-diti
1615880594-kovid-diti

Хворих з Covid-19, зокрема важких у дитячій лікарні «ОХМАТДИТ» на сьогодні немає. Про це повідомила директорка Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «ОХМАТДИТ» Олександра Бурда.

«Якщо порівняти всі місяці 2021 року, то пік захворюваності припав на березень. Тоді в нас було найбільше ПЛР-позитивних пацієнтів — 87. Тому ситуація зараз значно покращилася. У лікарні перебуває 2 пацієнти з підтвердженим ковідом. Важких хворих на сьогодні немає», — розповіла на сьогоднішньому брифінгу щодо епідситуації в області  директорка Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «ОХМАТДИТ» Олександра Бурда.

Нагадаємо, у квітні у лікарні «ОХМАТДИТ»перебувало 16 дітей з Covid-19, у половини з яких також діагностували пневмонію.

Додамо, що на сьогодні у лікарнях Львівщини перебуває 721 особа. Зокрема, найбільше пацієнтів госпіталізовано у Львівській лікарні швидкої медичної допомоги (92 особи), у Стрийській міській лікарні (81 особа), у Львівському обласному госпіталі ветеранів воєн та репресованих (78) та Львівській обласній інфекційній лікарні (75).

varta1.com.ua: Новини