У Львівській ОДА повідомили про заборони для невакцинованих громадян

2022-01-04-152652
2022-01-04-152652

Обмежувальні заходи, які діяли під час перебування Львівщини в «червоній» зоні епіднебезпеки, діють і зараз під час «жовтої» зони. Тому люди без хоча би однієї дози вакцини не зможуть потрапити в заклади громадського харчування, відвідувати громадські заходи тощо.

Як пише «Варта1», про це на брифінгу щодо епідситуації на Львівщині наголосив регіональний координатор з питань вакцинації від коронавірусної інфекції у Львівській області Олег Когут.

«Для роботи та відвідування закладів у «жовтій» зоні достатньо отримати хоча б одне щеплення та мати хоча б «жовтий» внутрішній COVID-сертифікат або тимчасово довідку 063-О, видану лікарем, який проводив щеплення. Також за рекомендацією МОЗ можуть бути негативний результат ПЛР або експрес-тесту на визначення антигена (чинний 72 години), чи сертифікат про одужання від COVID-19 (чинний 105 днів із дати встановлення діагнозу).

Як повідомлялося, правоохоронці склали 1197 адмінпротоколів за порушення дотримання карантинних обмежень під час пасажирських перевезень.

varta1.com.ua: Новини