У львівській бригаді ТрО комбат все ж таки підірвав авто, на яке збирали гроші волонтери

Працює контррозвідка

Вчора, 30 травня набув розголосу скандал у 215 батальйоні 125 бригади Тероборони: командир батальйону підірвав гранатою машину, яку купили та передали волонтери.

Військовий Віталій Карвацький, який опублікував відео палаючої автівки, стверджує, що воїнам, які повернулися з позицій, заборонено будь-куди виїжджати й лише один військовослужбовець людина з підрозділу двічі на тиждень має дозвіл на пересування.

Адвокатська компанія ветерана Масі Найєма заявила, що безоплатно захищатиме військовослужбовця Віталія Карвацького.


“Щойно говорив із ним. Викликали до комбата, там було ВСП. Він не є свідком. РВП були свідками, але хлопці відмовляються від своіх свідчень. Контррозвідка перевірила іх телефони і там встановили, що комбат все ж таки підірвав. Зараз командир бригади на словах виступили за те, що Віталій правий. Чи будуть наслідки і розслідування – під питанням. Віталій написав пояснення. Ми захистимо Віталія від порушень його прав”, – написав Масі Найєм.

Читайте також: львівський тероборонівець повідомив, що його комбат підірвав гранатою автівку, на яку збирали гроші волонтери

125 окрема бригада територіальної оборони Збройних сил України у ФБ заявила, що керівництвом бригади розпочато внутрішню перевірку причин, обставин та подій, що мали місце за участі військовослужбовців 215 батальйону. 

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт