У Львівській області перевірять усі «Пункти Незламності»

Є 864 таких пункти

На Львівщині «Пункти Незламності» працюватимуть у разі суттєвих порушень в роботі систем життєзабезпечення області, зокрема у випадку масових ракетних атак та тривалих відключень електроенергії. Про це повідомила пресслужба ЛОВА.

На теренах Львівської області є 864 таких пункти. З них органи місцевої влади розгорнули понад 500, вони забезпечені електрогенераторами, альтернативними джерелами тепла (булер’янами, твердопаливними котлами, буржуйками), інтернетом, радіостанціями, пристроями зарядки гаджетів, продуктами першої необхідності, необхідними меблями. Інші пункти підготували ДСНС Львівщини та відповідальний бізнес.

Громади області мають провести інвентаризацію наявного у них обладнання, перевірити справність, а в разі будь-яких порушень виправити їх, передбачити запаси паливно-мастильних матеріалів для безперебійної роботи генераторів в осінньо-зимовий період.

Читайте також: уряд не підвищуватиме тарифи на опалення до квітня 2024 року.

До 1 вересня громади Львівщини мають прозвітувати обласному департаменту з питань цивільного захисту відповідно до протоколу засідання.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт