У Львівській області син врятував батька з палаючого будинку

Чоловіка у важкому стані з опіками тіла госпіталізовано до лікарні

ФОТО: ДСНС у Львівській області

Вчора вранці, 8 жовтня, близько 06:00 години, спалахнув будинок на Львівщині. За даними пресслужби ДСНС Львівської області, з палаючої будівлі син врятував батька.

Пожежа трапилася в сел. Верхнє - Синьовидне на вул. 22 Січня, Стрийського району в одноповерховому цегляному житловому будинку, розміром 13×9 м.

«До місця події було направлено рятувальників 24-ої державної пожежно-рятувальної частини  м. Сколе та рятувальників 8-ої державної пожежно-рятувальної частини  м. Стрий.», - йдеться у повідомленні.

Як з’ясувалось на місці події, до прибуття вогнеборців до місця події син вибігши з будинку помітив, що батька немає поруч. І він, не задумуючись про небезпеку, повернувся в палаючу будівлю і виніс тата на свіже повітря. 

Внаслідок пожежі, власник помешкання , 1969 року народження, отримав опіки 30% тіла: обличчя, верхніх кінцівок, дихальних шляхів, тулуба та опіковий шок. Його госпіталізували у  важкому стані у лікарню Святого Луки. 

На момент прибуття вогнеборців до місця події дах будинку був охоплений вогнем.

О 06:51 пожежу локалізовано та о 07:16  ліквідовано.

ФОТО: ДСНС у Львівській області

Вогнем знищено дах на площі 117 кв.м , перекриття на площі 10 кв.м , речі домашнього вжитку на площі 15 кв.м , пошкоджено перекриття на площі 107 кв.м , стіни на площі 60 кв.м та речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м . Пошкоджено стіну на площі 20 кв.м сусіднього дерев'яного одноповерхового житлового будинку критому шифером, розміром 10×8 м, та стіну на площі 25 кв.м дерев'яного одноповерхового житлового будинку розміром 9×7 м.

 Врятовано: 5 будівель.

Читайте також:  у пожежі в закинутому будинку на Львівщині знайдено тіло чоловіка

До ліквідації пожежі залучалось 10 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також