У Львівському державному університеті внутрішніх справ відреагували на смерть курсанта

Про трагічний випадок повідомлялося вчора

Фото ілюстративне

У Львівському державному університеті внутрішніх справ відреагували на трагічний випадок, який трапився вчора. Попередньо повідомлялося, що курсант університету закінчив життя самогубством. Про це повідомили на сторінці навчального закладу у Facebook.

В навчальному закладі повідомили, що за фактом смерті курсанта 2-го курсу проводиться службове розслідування

«Колектив університету висловлює щирі співчуття рідним, близьким та друзям загиблого здобувача вищої освіти. Сумуємо разом із вами та поділяємо ваш біль.

Всі обставини події з'ясовують правоохоронці в рамках розпочатого кримінального провадження. Крім того, за фактом смерті курсанта 2-го курсу проводиться службове розслідування»,  - йдеться у повідомленні.

Додамо, що про трагедію розповів  «Telegram»-канал cadet_info.

«Як повідомляють курсанти даного закладу, подія сталась під час перебування курсанта в наряді, він застрелився з АКС-74У (зброю курсантам видають під час добових чергувань на окремих постах)», - йдеться у повідомленні.

В каналі також йдеться, що зі слів курсантів, загиблий залишив записку, в якій вказав причини свого вчинку та детально розписані ситуацію про керівників та факультет, проте записка десь зникла.

Читайте також: жахливий випадок у Львові: курсант в наряді скоїв самогубство (ФОТО)

На місці події працювали правоохоронці

 

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена