У Львові 19-річний водій збив велосипедиста (фото)

PHOTO-2021-03-26-09-13-34
PHOTO-2021-03-26-09-13-34

Дорожньо-транспортна пригода сталась у четвер, 25 березня, об 11:10 год, на вулиці Зеленій, у Львові. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.


Правоохоронці попередньо встановили, що водій автомобіля «Dacia Logan», 19-річний львів’янин, скоїв наїзд на велосипедиста, також мешканця Львова, віком 37 років.


Внаслідок наїзду, чоловік отримав тілесні ушкодження, зокрема, переломи та був доправлений у лікарню.


За фактом ДТП слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.


Проводиться досудове розслідування, правоохоронці з’ясовують обставини події.


«Поліція Львівщини закликає водіїв — керуючи транспортними засобами, ретельно дотримуйтесь усіх вимог Правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкості та стежте за дорогою. До велосипедистів прохання бути уважними на проїзній частині, а у темну пору доби — мати на одязі та на велосипеді світлоповертаючі елементи — так ви краще позначите себе на дорозі. Бережіть життя та здоров’я — свої та інших учасників руху», — закликають правоохоронці.

varta1.com.ua: Новини