У Львові 5-річний хлопчик впав у кому після того, як йому провели операцію з видалення молочних зубів (ФОТО)

Батьки хлопчика, який впав в кому, розповіли що трапилося з їх сином…

У Львові 5-річна дитина впала в кому після операції з видалення зубів Лікарі констатували смерть мозку, а життя хлопчика підтримують лише апарати. Батьки хлопчика, бандурист Віктор Пашник та його дружина Маріанна Вахняк, звинувачують стоматологічну клініку, а поліція відкрила кримінальну справу. Про трагедію подружжя повідомило у соцмережах.

 “21 добу наш неймовірний синочок у комі. Йому констатовано смерть мозку через неналежне видалення молочних зубів… Наше з дружиною життя розділилось на до і після того злощасного дня, 8 грудня, коли дружина Маріанна з сином Велесом пішли до клініки ТОВ “ОРІ ГРУП” (Ori-Dent), аби видалити два молочні зубчики”, — йдеться у дописі Віктора.

Віктор Пашник розповів, що його син Велес пережив клінічну смерть під час загального наркозу. Згодом у дитини констатували смерть мозку.

Подружжя звинувачує в цьому стоматологічну клініку. 17 грудня батьки звернулися до поліції Залізничного району Львова із відповідною заявою.

 LVIV.MEDIA телефонував до клініки Ori-Dent, аби дізнатися їх версію подій, проте керівництво клініки відмовилося прокоментувати цю ситуацію. До слова, клініка Ori-Dent розташована у центрі Львова на вул.Голубовича, згідно з даними YouContol керівником ТОВ «ОРІ-ГРУП» є Данило Онисько.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також