У Львові 9 грудня відкриють для проїзду вул. Шімзерів

Шімзерів7
Шімзерів7

У Львові із 9 грудня вул. Шімзерів планують відкрити для проїзду транспорту.

Як повідомив «Варта 1» директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк, на вулиці залишається облаштувати освітлення і встановити дорожні знаки. З 9 грудня вул. Шімзерів планують відкрити для проїзду транспорту.

«На сьогодні усі роботи, що стосуються дорожнього покриття, на вул. Шімзерів завершені. У повному обсязі вже виконано роботи із облаштування пішохідного тротуару та встановлено стійки, на які буде прикріплено дорожні знаки. Також на вул. Шімзерів заплановано висадити зелені насадження, змонтувати опори зовнішнього освітлення, встановити антипаркувальні стовпці та нанести дорожню розмітку. Плануємо виконати ці роботи до 9 грудня і відкрити вулицю для проїзду транспорту», - повідомив Микола Власюк.

Ремонтні роботи на вул. Шімзерів виконує підрядна організація ТзОВ «Вельт Капітал» на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Роботи на ділянці від вул. Пекарська до вул. Мечникова відбуваються в межах проекту реконструкції вул. Пекарська.

Загальна вартість виконання робіт згідно з договором, укладеним між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Вельт  Капітал»,  – 109,3 млн грн.

varta1.com.ua: Новини