У Львові арештували мешканця Донеччини з партією наркотиків на 1 млн грн (ФОТО)

Розповсюджував через «закладки» у Львові

Фото: НПУ

У Львові судитимуть наркозбувача, який розповсюджував наркотики та психотропи в особливо великих розмірах.

Як повідомляє Нацполіція Львівщини, зловмисника, який збував «кокаїн», «метадон», «канабіс» та психотропні речовини методом розкладання «закладок», викрили правоохоронці Львівщини.

36-річний мешканець Донецької області розповсюджував наркотики та психотропи в особливо великих розмірах розкладаючи «закладки» у різних районах Львова.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили у зловмисника наркотичні засоби — «канабіс», «кокаїн», «метадон», а також психотропні речовини — «LSD», «МДМА», «PVP», «метамфетамін» та «амфетамін».

За цінами «чорного» ринку вартість вилучених наркотичних та психотропних засобів становить близько мільйона гривень.

Зловмисника було затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, завершене. Суд обрав зловмиснику запобіжний захід — тримання під вартою.

Обвинувальний акт щодо зловмисника правоохоронці 22 червня скерували на розгляд суду. За скоєне йому загрожує покарання — до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Фото: Прокуратура Львівської області

Як повідомлялося, на Львівщині продавали галюциногенні гриби за криптовалюту.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий