У Львові бабуся з онукою допомогли поліцейським затримати грабіжника

Screenshot_1
Screenshot_1

У суботу, 1 жовтня, двом мешканкам квартири, у яку проник зловмисник, вдалось непомітно вийти з помешкання та зачинити вхідні двері ззовні, після чого вони викликали поліцію. Про це сьогодні, 2 листопада, повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.


Слідчі Залізничного відділу поліції встановили, що, 31 жовтня, близько 21:00 год., в одну із квартир у будинку, розташованому на вулиці Широкій у Львові, проник зловмисник. У цей час у помешканні перебували 89-річна жінка та її онука, віком 14 років.


Незнайомець побачив їх, проте, незважаючи на це, заволодів гаманцем з грошима та продовжував шукати цінні речі. Тим часом бабусі із внучкою вдалось непомітно вийти з квартири та зачинити вхідні двері ззовні, після чого вони повідомили про подію у поліцію.




За вказаною адресою негайно виїхав екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група Залізничного відділу поліції — вони затримали чоловіка на місці вчинення злочину.


Слідчі Залізничного відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури № 2, повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від від чотирьох до восьми років.


Підозрюваний затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Досудове розслідування.



varta1.com.ua: Новини