У Львові без опалення залишається 20 будинків (адреси)

1
1

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом сьогодні на ранок відновлено подачу опалення до 1604 житлових будинків із 1624. Це 98,7% від загальної кількості. Без опалення залишається 20 будинків, які знаходяться на обслуговуванні підприємства. Причини відсутності теплопостачання в будинках: відмова споживача, відсутність акту готовності, пориви у внутрішньобудинковій системі, ремонтні роботи у внутрішньобудинковій системі. ЛКП «Залізничнетеплоенерго» відновило подачу опалення до усіх житлових будинків Залізничного району, повідомляє пре-служба ЛМР.


У Галицькому районі із 71 будинку опалення отримують 68. Без опалення 3 будинки.


Будинок на вул. Дрогобича, 10 не отримує опалення через відмову споживча.


Будинки на вул. Гнатюка, 20/22, пл. Григоренка, 5 не отримують опалення через ремонтні роботи в будинку.


У Личаківському районі із 200 будинків опалення отримують 199. Без опалення 1 будинок.


Будинок на пл. Соборна, 5 не отримує опалення через відсутність акту готовності будинку до зими.


У Сихівському районі із 583 будинків опалення отримує 571 споживач. Без опалення 12 будинків.


Будинки на пр. Червоної Калини, 63, 63а, 65, 67 не отримують опалення через порив у внутрішньо будинковій системі опалення в будинку на пр. Червоної Калини, 63.


Будинки на вул. Зелена, 253, 253г не отримують опалення з технічних причин. До кінця дня опалення буде відновлено.


Будинок на вул. П.Мирного, 43 не отримує опалення через відсутність акту готовності будинку до зими.


Будинки на вул. Стрийська, 87б, 107, вул. Гашека, 19, вул. Скорини, 20, вул. Мишуги, 32 не отримують опалення через пориви у внутрішньо будинковій системі опалення.


У Франківському районі із 413 будинків опалення отримують 410. Без опалення 3 будинки.


Будинок на вул. Наукова, 16 не отримує опалення через відмову споживача.


Будинок на вул. В. Великого, 16 не отримує опалення через ремонтні роботи в будинку.


Будинок на вул. Куликівська, 57 не отримує опалення через порив у внутрішньо будинковій системі опалення.


У Шевченківському районі із 346 будинків опалення подається до усіх 346 споживачів.


Як повідомили у ЛКП «Залізничнетеплоенерго», у Залізничному районі опалення відновлено до усіх споживачів підприємства – це 525 будинків. Однак 36 будинків, серед яких ЖБК, ОСББ та відомчі будинки, тимчасово відмовилися приймати тепло.


«Ми забезпечуємо подачу опалення до будинку. Натомість мешканці будинку можуть самі приймати рішення чи брати тепло. Станом на сьогодні на ранок, опалення подається до 99% житлових будинків. Проте, приблизно 8% споживачів опалення не беруть. Про це свідчать дані розбору тепла.


Тому, якщо у якомусь будинку тепла немає, то мешканці, в першу чергу, повинні звернутися до балансоутримувача і з’ясувати причину відсутності. Також, якщо в одній кімнаті батарея гріє, а в іншій ні – теж потрібно звертатися до балансоутримувача, адже тепло до будинку подається, а є проблеми у внутрішньобудинковій системі», - пояснюють тепловики.


За словами директора ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степана Пакіжа, важливо, щоб власники будинків таки включили опалення і перевірили цілісність внутрішньо будинкової системи. Адже станом на сьогодні, будинки до яких не подано опалення, не отримую тепло через пориву у будинковій системі.


«Я спілкувався з керівниками будинків і рекомендував, щоб споживачі, які свідомо не беруть тепло, все-таки перевірили внутрішньобудинкову систему, тобто виключили тепло, прогріли будинки і перевірили чи система опалення в будинках справна. Якщо ж будуть виявлені якість проблеми чи пориви, то буде час для їх ліквідації, щоб не доводилося їх ліквідовувати, коли на дворі буде мінусова температура. Адже за вчорашній день у 9 будинках сталися пориви у внутрішньобудинковій системі», - розповів Степан Пакіж, директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» та в.о. директора ЛКП «Залізничнетеплоенерго».


Нагадаємо, згідно з розпорядженням міського голови, з 3 жовтня розпочався опалювальний сезон для бюджетних установ, а з 100 жовтня розпочався опалювальний сезон для населення та інших споживачів.


В опалювальному сезоні 2017-2018 року ЛМКП «Львівтеплоенерго» подаватиме опалення до 1624 житлових будинки, 197 освітніх закладів (школи, садочки) та 51 медичного закладу (лікарні, поліклініки). ЛКП «Залізничнетеплоенерго» подаватиме опалення до 525 житлових будинків, 42 закладів освіти (школи і садочки) і 6 медичних установ.

varta1.com.ua: Новини