У Львові безквитковий пасажир розбив носа контролеру

Також від нападника постраждав перехожий

Фото: ілюстративне

Днями нетверезий безквитковий пасажир завдав тілесні ушкодження контролеру ЛКП “Львівавтодор”.

Про це йдеться у повідомленні ЛКП «Львівавтодор», опублікованому у Фейсбук.

" 24 березня о 19:15 під час здійснення перевірки оплати проїзду в трамваї № 9 контролери виявили пасажира, який не придбав квиток і їхав “зайцем”. Чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння, лаявся і не збирався оплачувати штраф. Відтак контролери вивели його з громадського транспорту на зупинці “Площа Франка”. 
Агресивний пасажир почав погрожувати, а потім розпускати руки. Він хотів розбити нагрудну відеокамеру одного з контролерів, вдаривши по ній, однак йому не вдалося її пошкодити. Коли на місце прибули правоохоронці, пасажир зацідив кулаком у ніс контролеру ЛКП “Львівавтодор”. Також він вдарив перехожого, який висловив підтримку контролерам. На дебошира відразу ж надягнули кайданки та забрали у відділення поліції", - йдеться у повідомленні.

За цим фактом внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 125 ККУ.

Постраждалого контролера з розбитим носом, нудотою і головокружінням госпіталізували у медзаклад. Судово-медична експертиза підтвердила завдання легких тілесних ушкоджень .

На жаль, наші контролери нерідко зіштовхуються з агресивною поведінкою деяких пасажирів-порушників. Друзі, будьмо толерантними один до одного і взаємно ввічливими! “Так багато на світі горя, люди, будьте взаємно красивими!” 

 

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів