У Львові біля залізничного вокзалу затримали підозрілого чоловіка, який видавав себе за журналіста

Дану особу передано представникам спецслужб для перевірки

Фото: Патрульна поліція Львівської області

У Львові правоохоронці затримали чоловіка, який здійснював відеозйомку на вулицях прилеглих до залізничного вокзалу. З якою метою він це робив, чоловік, який представився журналістом, не зміг пояснити. Також у нього не було документів, підтверджуючих, що він представник ЗМІ.

Як повідомляє Патрульна поліція Львівської області, поліцейські отримали виклик про те, що невідома особа здійснює зйомку телефоном на одній із наближених до Залізничного вокзалу вулиць. Чоловік сказав, що журналіст, однак жодного підтверджуючого документу не надав.

Подальшою ретельною перевіркою осіб займалися відповідні служби.

Окрім того, патрульні виявили неподалік залізничної станції підозрілу особу з сумкою в кольорах армії Росії. Виявилося, що чоловік тривалий час проживав в окупованому Криму. Неодноразово перетинав кордон країни агресора. У столицю переїхав два роки тому. У чоловіка з собою була російська міграційна картка.

Під час виклику щодо конфлікту, патрульні перевірили і самого заявника. У нього виявили сумнівні контакти. Окрім того він мав базу осіб, які мають дрони.

Також, патрульні зупинили автомобіль з особою, яка не змогла пояснити мету перебування у нашій області. У нього було багато переписок з невідомими із Російської Федерації, а також дзвінки здійснені через месенджери на російські контакти. Наявність цієї інформації чоловік не зміг пояснити.

Фото: Патрульна поліція Львівської області

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також