У Львові біля зруйнованих внаслідок ракетного удару будинків буде працювати виїзний ЦНАП

Графік роботи: з 10:00 до 19:00

Ілюстрація: Центр надання адміністративних послуг/Львів

 

На подвір'ї будинків на вул. Стрийській запустять роботу виїзного ЦНАПу.

Як повідомляє «Твоє місто», у Львові триває обстеження квартир у будинках, що зруйновані внаслідок ракетного удару 6 липня. Вчора, 10 липня, завершили заміри вибитих вікон, ще у декількох квартирах – виміряють до середи, 12 липня заявив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

«Розпочато вже виготовлення вікон. Кілька квартир, де не було замірів - до середи продовжили термін. По заміні вибитих вибуховою хвилею вхідних дверей - узгодили формат компенсації та подачу документів. Щодо тріщин в квартирах – обстеження всіх квартир завершать до цієї пятниці. Паралельно тривають роботи по укріпленню або підсиленню. Щодо ремонту дахів – встановлено тимчасове закриття. І вже розпочато роботи по встановленню постійних конструкцій даху. Займе часу – від рівня складності даху кілька тижнів», – підкреслив він.

Читайте також: Козицький повідомив, коли відновлять пошкоджені ракетними обстрілами електропідстанції.

За словами Андрія Москаленка, на подвір'ї будинків запустять роботу виїзного ЦНАПу, який прийматиме всі документи для компенсації. Крім того, там консультуватимуть  також з інших питань. Він працюватиме з 10:00 до 19:00 год.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий