У Львові бійцівський собака напав на вулиці на дівчину, яка вигулювала песика (ФОТО)

Завдяки втручанню небайдужих громадян, не сталося трагедії

Фото: ФБ/Агнета Бєлова

У Винниках агресивний собака напав на дівчину, яка вигулювала свого песика. Подія сталася 19 січня  на вул. Лугова. Розлючена тварина вкусила дівчину і сильно травмувала  її улюбленця.

Про це повідомляє на своїй сторінці у «Facebook» Агнета Бєлова, яка стала об’єктом нападу собаки у Винниках.

«Зі мною та з моєю собакою сталася жахлива ситуація. На нас напала ось ця собака, що на фотографії. Ми верталися з прогулянки, близько 11:00 год, біля магазинчику, що знаходиться на вул. Лугова, у Винниках, що біля Маруньки. Я побачила цю собаку метрах в 20 від себе, тому вирішила свого собаку підняти на руки, після чого ця собака помчалася на нас. Порода нібито бійцівська, тому високо стрибнути не могла. Так, як їй не вийшло спершу вкусити мого собаку він вкусив мене за лікоть руки. Я кричала з проханням забрати собаку, але на мої крики і прохання спершу ніхто не реагував. Дальше я вже не могла тримати свого Джеріка на руках, так як була знесилена і собака це зрозумів. Він вирвав у мене його з рук і загнав в тупік. Покусав його біля шиї дуже сильно, ще б трішки і задів артерію. Я намагалася прогнати цю собаку і захистити свого малюка, але собака і на мене нападала і зубами дуже сильно вдарила мене по нозі. Після тих страшних тортур над моєю собакою люди почули крики на допомогу і врятували мого Джеріка», — написала  Агнета Бєлова, яка оприлюднила світлини собаки, яка скоїла напад.

Фото: ФБ/Агнета Бєлова

Вона також висловила вдячність небайдужим громадянам, які захистили її від агресивної тварини.

«Якби вас поруч не було, ця історія закінчилася б смертю моєї собаки», — зазначає автор допису.

Фото зроблене вже після нападу.

Ви́нники — місто у складі Львівської міської територіальної громади, Львівського району, Львівської області. Підпорядковується Львівській міській раді, як частина Личаківського району міста Львова.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також