У Львові через не розчищений сніг важко травмувалась жінка (фото)

енрн
енрн

Вчора ввечері, до львівської лікарні з подвійним переломом ноги потрапила жінка. Причиною падіння і перелому  називає не прибрану проїжджу частину на вулиці Г. Грекова, по якій йшла. Свою історію Галина Калина опублікувала у спільноті «Варта1».


«Так от, сьогодні, о 18:50 год, переходячи вулицю біля свого під’їзду я падаю і ламаю ногу. Перелом у двох місцях (не виключена операція)», — розповідає постраждала.



Жінка пише, що неодноразово зверталася на «Гарячу лінію міста», щоб її дорогу прибрали, однак скарги ігнорували.


«Писала на гарячу лінію, але »Гаряча лінія« мій допис не пропустила, отож... Я не одноразово зверталася на »Гарячу лінію« з проханням, щоб звернули увагу на вул Грекова... просила, щоб прибрали сніг з проїзної частини дороги, бо реально каша, а під тією кашею лід», — пише потерпіла.


Причиною падіння називає лід, який утворився під покривом не прибраного снігу і не посипаної вулиці.


«Звертаюся до людей, які вже постраждали і які можуть ще постраждати. Не даруйте ту халатність тим, хто не виконує свою роботу. Я розумію, що потрібно допомагати двірникам, але таке, як кучугури на проїзжій частині дороги — це має робити тільки певна служба. У моєму випадку нашу вулицю має прибирати ПП »Лев«. »


Жінка зазначила, що має намір подати позов до суду, зокрема, на комунальне підприємство ПП «Лев», у чиєму підпорядкуванні дана вулиця.

varta1.com.ua: Новини