У Львові через повалені дерева досі не відновлено рух трамвайного маршруту № 6

зображення-viber-2021-06-30-22-13-40
зображення-viber-2021-06-30-22-13-40

«Львівелектротранс» повідомляє, що роботу всіх маршрутів трамваїв та тролейбусів у Львові відновлено. Виняток становить трамвайний маршрут № 6, тому що на вул. Б. Хмельницького аварійна служба зрізає дерево, яке лежить на опорі контактної мережі.

Як повідомляє Львівська міська рада, станом на 8 годину ранку 1 липня у Львові в наслідок негоди було повалено 118 дерев, 68 з яких вже прибрано. 7 дерев впало на автомобілі. Загалом, злива підтопила 29 підвалів і 10 під’їздів, 15 і 7 з яких відповідно вже вдалося очистити. Окрім того було пошкоджено 24 дахи.

За інформацією ЛКП «Львівсвітло» станом на зараз є 53 аварії та 3 зламані опори. Підприємство працює над усуненням пошкоджень.

«Львівелектротранс» повідомляє, що роботу всі маршрутів трамваїв та тролейбусів відновлено. Виняток становить трамвайний маршрут № 6, тому що на вул. Б. Хмельницького аварійна служба зрізає дерево, яке лежить на опорі контактної мережі.

«Маємо пошкодження дахів, підтоплення, поламані дерева та гілки, пошкоджені мережі електропостачання. Всю ніч комунальні служби працювали, аби найперше розчистити магістральні дороги від повалених дерев та забезпечити проїзд транспорту. Шкоди негода завдала багато, але критичних ситуацій нема», — розповіла Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

varta1.com.ua: Новини