У Львові чоловік і жінка намагалися пограбувати будинок, який нещодавно постраждав від вибуху (ФОТО)

Підозрілих осіб побачили сусіди

ФОТО: Патрульна поліція Львівської області

У Львові затримали зловмисників, які намагались вчинити крадіжку в будиноку на вулиці Княгині Ольги, що нещодавно постраждав від вибуху. Про це повідомили у ГУНП та патрульній поліції Львівської області.

Як встановили співробітники Львівського районного управління поліції №2, 11 січня близько 20.00 двоє зловмисників, скориставшись відсутністю господарів, проникли в один з будинків, розташований на вулиці Княгині Ольги у Львові щоб вчинити крадіжку.

Проте, довести свій намір до завершення їм перешкодив власник суміжного будинку – побачивши, що в помешканні сусідів коїться щось підозріле, він зателефонував на оперативну лінію 102 та разом з поліцейськими взяв активну участь у затриманні злодіїв.

Фото: Поліція Львівської області

ФОТО: Патрульна поліція Львівської області

Поліцейські оглянули територію будинку і побачили там свіжі сліди на снігу. На місце події викликали слідчо-оперативну групу та власників будинку.
Потерпіла впізнала свої речі і зазначила, що вони були у будинку. 29-ти річному чоловіку та 27-річній жінці загрожує кримінальна відповідальність.

Особи зловмисників встановлені – ними виявились двоє львів’ян віком 27 та 30 років – обоє затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці вилучили у них викрадені речі: побутову техніку та інше майно.
За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.15 ч.4 ст.185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України.

Фото: Поліція Львівської області

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - до восьми років позбавлення волі.

Читайте також: раніше поліція затримала львів’яна, який обкрадав і грабував магазини на Сихові (ФОТО)

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваним запобіжні заходи.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також