У Львові чоловік зламав банкомат, щоб заволодіти грошима (ФОТО)

Подія сталася вночі, на вул. Шевченка

У Львові поліцейські затримали зловмисника, який намагався викрасти гроші з банкомату.

Як повідомили у Нацполіції Львівщини, 9 квітня близько першої години ночі до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Шевченка у Львові невідомий чоловік намагається зламати банкомат та викрасти з нього грошові кошти.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, оперативники карного розшуку та співробітники інших служб поліції Львівщини. Також до розшуку зловмисника були залучені співробітники Управління кримінального аналізу поліції Львівщини.

Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили місце знаходження втікача та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Речові докази причетності до скоєння злочину у нього вилучені.

Особу затриманого встановлено – ним виявився житель Львова віком 38 років, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Читайте також: на Львівщині затримали організовану групу, члени якої видавали себе за працівників ТЦК і вимагали гроші від військовозобов’язаних.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.15 - ч.4 ст.185 (Замах на крадіжку) ККУ. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також