У Львові демонтують незаконно зведений новобуд (ФОТО)

На вулиці Опришківській

Фото ілюстративне з відкритих джерел

У Львові демонтують незаконне будівництво на вул. Опришківській, 2.

Як повідомляє ЛМР, суд задовольнив позов міської Інспекції держархбудконтролю щодо самовільного будівництва на вул. Опришківській, 2. За словами заступника міського голови з містобудування Любомира Зубача, двоповерхова будівля підлягає знесенню.

«Львівський окружний адміністративний суд повністю задовольнив позов міської Інспекції ДАБК — будівлю на вул. Опришківській, 2 привести до попереднього стану. Тобто два збудовані поверхи — на демонтаж. Якщо власниця не демонтує будівлю самотужки — це зроблять виконавчі органи.

Ця «будівельна» історія тягнулася більш ніж два роки. А розпочалося все з того, що одна підприємниця вирішила на міській землі звести будівлю — без жодного затвердженого проекту. На вул. Опришківську завітала міська Інспекція держархбудконтролю з перевіркою. Були складені приписи про усунення порушень, штраф. Підприємниця нічого не оскаржувала, штраф сплатила, але будови не зупинила та продовжила роботи на рівні перекриття другого поверху.

І знову перевірки, знову приписи за порушення вимог у сфері містобудівної діяльності — і врешті позов до суду. І от маємо рішення — позов міської ДАБК задовольнити повністю», — розповів Любомир Зубач.

До слова, будівлю зводили під комерцію, без передбаченої житлової площі.

Фото: ЛМР

Як повідомлялося, у прокуратурі добилися розгляду справи щодо знесення самобуду на вулиці Під Голоском.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також