У Львові дідусь і дядько недогледіли 3-річного хлопчика, якого поліція виявила біля супермаркету і повернула матері (ФОТО)

2021-05-20_142429
2021-05-20_142429

У Львові патрульні знайшли рідних дитини, яка непомітно вийшла з дому.

Як повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області, сьогодні зранку командир взводу 2 батальйону Михайло Герилів та його напарниця Юлія Мацик отримали виклик на вулицю Наукову, де заявниця виявила малолітнього хлопчика без дорослих. Дитина з вигляду 3 роки стояла сама біля супермаркету.

Хлопчик не зміг сказати свого імені та місця проживання. Супроводжуючих дитини спробували знайти в супермаркеті та на прилеглій території.

«На вулиці Княгині Ольги вони побачили чоловіка, який припустив, що хлопчик живе на вулиці Пулюя. Поліцейські посадили його до себе в автомобіль і почали шукати домівку малюка. Патрульні повідомили усі відповідні служби про цей інцидент. За вказаною чоловіком адресою до патрульних підбігла 29-річна львів’янка і повідомила, що це її 3-річний син. Вона розповіла, що пішла до магазину, а дитину залишила на дідуся та дядька», — зазначається у повідомленні.

Як і чому дитина вийшла сама з дому, з’ясують працівники ювенальної превенції.

Як повідомлялося, у Києві батько недогледів дитину, а поліція покарала матір.

varta1.com.ua: Новини