У Львові директор школи вкрав гроші виділені на ремонт закладу (ФОТО)

Директору і співучаснику повідомлено про підозру у привласненні коштів

фото з мережі

У Львові зловмисники привласнили кошти, виділені на ремонт спортшколи. Директора закладу та керівника компанії-підрядника викрили правоохоронці.

Як повідомляє Нацполіція Львівської області, у 2019 році директор Львівської обласної дитячо-юнацької спортивної школи уклав договір про проведення робіт з реконструкції спортивного залу закладу з керівником компанії-підрядника, 35-річним мешканцем міста Червоноград.

У вказаних документах вартість виконаних робіт була значно завищена. У подальшому керівництво спортивної школи переказало на рахунок підприємства гроші, у результаті чого зловмисники заволоділи коштами у сумі 272,5 тисячі гривень.

22 лютого слідчі повідомили керівнику компанії-підрядника про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України та ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 366 (службове підроблення, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей — позбавлення волі на термін до восьми років.

Його співучаснику правоохоронці повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем та у службовому підробленні в січні.

Фото: НПУ

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також