У Львові двоє молодиків серед білого дня намагались пограбувати продавця ТЦ

У Львові оперативник затримав двох молодих львів’ян, причетних до пограбування продавця ТРЦ. Про це, 30 червня, повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

Як повідомили в поліції, 20 червня, близько 15:45 год., працівник одного з магазинів, розташованого у торговельно-розважальному центрі на вулиці Широкій, у Львові, побачив як двоє молодих хлопців вхопили робочий ноутбук, який лежав на столі, та побігли з ним до виходу з будівлі. Продавець намагався наздогнати зловмисників, проте хлопцям таки вдалось вибігти на вулицю.

«Очевидцем події став оперативник кримінальної поліції відділу поліції № 1 Львівського районного управління поліції № 2. Миттєво оцінивши ситуацію, поліцейський наздогнав втікачів, затримав їх та викликав на місце події слідчо-оперативну групу. Особи зловмисників встановлені — ними виявились мешканці Львова, віком 18 та 21 рік. Речовий доказ (ноутбук продавця магазину) в них вилучено», — йдеться у повідомленні.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від семи до десяти років.

Хлопці затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Додамо, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також