У Львові двоє молодиків вкрали авто (ФОТО)

їх затримали завдяки камерам спостереження

У Львові поліцейські затримали двох молодиків за підозрою у незаконному заволодінні автомобілем. Про це 9 січня повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

Як розповіли в поліції, оперативно викрити та затримати 21-річного львів’янина та жителя Львівського району віком 18 років правоохоронці змогли за допомогою камер відеоспостереження, встановлених у рамках програми «Безпечна Львівщина».

Так, 8 січня у поліцію за допомогою звернувся 61-річний львів’янин, який повідомив, що вночі з вулиці Кульпарківської було викрадено його автомобіль «ВАЗ 2101».

«Проведеними заходами, за допомогою камер відеоспостереження, встановлених в рамках програми «Безпечна Львівщина», правоохоронці виявили автомобіль на території одного з гаражних кооперативів у Львові. Також було встановлено осіб, причетних до скоєння злочину. Ними виявились 21-річний львів’янин та житель Львівського району віком 18 років – вони вже почали розбирати автомобіль на запчастини для подальшого їх продажу», - повідомили в поліції.

Хлопці затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи. Старший з них раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо повідомлення зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Як повідомлялося раніше, на Львівщині затримано посадовця стратегічних підприємств на хабарі

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена