У Львові двоє п'яних водіїв створили три ДТП (ФОТО)

Один ще й тікав від поліції.

Три дорожньо-транспортні пригоди за ніч, вчинили два нетверезі водії у Львові та на околиці. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Перша ДТП сталася близько 2-ї години ночі у Львові на площі Митній.

Водій автомобіля Peugeot 308 виїхав на зустрічну смугу де здійснив зіткнення з автомобілем Dacia Sandero. Внаслідок удару, останню автівку відкинуло в автомобіль Opel Vivaro, що рухався позаду.

У 29-річного керманича першого транспортного засобу виявили ознаки алкосп'яніння. Після огляду медиків, його шпиталізували до медичного закладу.

Там він відмовився від перевірки на стан сп'яніння.

На місці події працювали слідчі.

Ще одна ДТП відбулася вчора близько 23-ї години, неподалік Львова на автодорозі «Київ — Чоп».

Так  патрульні виявили автомобіль Volvo, який їхав з вимкненими фарами. Поліцейські дали вказівку керманичу зупинитися, однак він її проігнорував і почав втікати в напрямку села Гамаліївка.

У  Дублянах він здійснив зіткнення з іншим автомобілем і поїхав далі. Не обравши безпечної швидкості, він здійснив наїзд на бордюр кільцевої розв'язки в селі Малі Підліски.

Оскільки автомобіль більше не зміг їхати далі, водій вибіг з транспортного засобу. Патрульні наздогнали його. Ним виявився 27-річний львів'янин. У чоловіка виявили ознаки алкосп'яніння.

Перевірка на пристрої Drager показала результат — 1,49 проміле.

«На порушника склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння), два матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та за ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП. Також на нього винесли постанову за ч.2 ст. 122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами) КУпАП.» - додали в поліції. 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також