У Львові двоє чоловіків пограбували і побили іноземця (ФОТО)

2021-09-06 at 10.52.34
2021-09-06 at 10.52.34

У неділю, 5 вересня, близько 2:30 год, у районі парку «Високий Замок», на вулиці Ужгородській, у Львові, двоє чоловіків напали на 34-річного іноземця, нанесли йому тілесні ушкодження, заволоділи гаманцем з грошима та банківськими картками, а також іншим майном, після чого втекли. Про це повідомляє «Варта1», з посиланням на повідомлення пресслужби поліції Львівської області.

Потерплий повідомив про подію на оперативну лінію «102», надав опис нападників, і невдовзі патрульні поліцейські затримали їх на вулиці Опришківській, неподалік місця скоєння злочину.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №1. Правоохоронці встановили особи зловмисників — мешканців Стрия, віком 24 та 31 рік, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності. Речові докази їх причетності до скоєння правопорушення вилучені», — повідомили у поліції.

Чоловікам повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від чотирьох до шести років.

Підозрювані затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Досудове розслідування триває.

varta1.com.ua: Новини