У Львові містяни передали поліції п’яного водія-втікача (ФОТО)

Водій скоїв наїзд на припарковані авто і спробував утекти

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Вчора, 18 квітня, патрульні отримали виклик, про те що на вулиці Пасічній та на вулиці Джорджа Вашингтона водій автомобіля «Peugeot Partner» здійснив наїзд на припарковані автомобілі «BMW» і «Skoda Fabia» та поїхав далі.

Як повідомляє Патрульна поліція Львівської області, у телефонній розмові небайдужі громадяни сказали поліцейським, що їдуть за правопорушником та вказали куди він прямує. Вже за декілька хвилин патрульні зупинили керманича.

Під час спілкування з 44-річним водієм, патрульні виявили у нього очевидні ознаки алкосп’яніння. Він погодився пройти перевірку на пристрої «Drager». Результат — 2,56 проміле.

На чоловіка патрульні склали кілька адміністративних матеріалів, а саме: протоколи за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом особою у стані сп’яніння), два за ст. 122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та два за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. Також винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (відсутність обов’язкового страхового полісу цивільно правової відповідальності) КУпАП.

Фото: Патрульна поліція Львівської області

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також