У Львові громадський транспорт зробили безкоштовним для школярів

2021-09-01-080640
2021-09-01-080640

З 1 вересня проїзд дітей шкільного віку у громадському транспорті Львова безкоштовний. Безкоштовний проїзд можливий при умові пред’явлення учнівського квитка, або іншого документу, який посвідчує статус школяра.

Як інформує «Варта1», про це в ефірі радіо Суспільне Львів  нагадав Ігор Зінкевич. У дискусії з керівником управління транспорту ЛМР Орестом Олеськівим, Ігор Зінкевич також зазначив, щоб міські управлінці не забували доносити цю інформацію комунальним підприємствам і приватникам, які надають послуги перевезення у Львові.

“Поки не нагадаєш — не поїде. Це про наш міський громадський транспорт. І, щоб, перш за все, водії не забували про рішення міської ради ми маємо налаштувати правильну комунікацію перевізників та мешканців. Для цього пропоную розмістити інформаційні повідомлення в транспорті — це буде першим кроком”, — каже Ігор Зінкевич, голова транспортної комісії та депутат від “ВАРТИ” у Львівській міській раді.

Нагадаємо, що, відповідно до ухвали Львівської міської ради № 3289, діти мають змогу безоплатно користуватися автобусними маршрутами протягом всього навчального року. У електротранспорті — впродовж всього року. Безкоштовний проїзд можливий при умові пред’явлення учнівського квитка, або іншого документу, який посвідчує статус школяра.

varta1.com.ua: Новини