У Львові гуморист невдало пожартував про 15 млн грн для родичів загиблих воїнів

А зал сміявся та аплодував...

Київський ведучий та гуморист Олег Грюндік виступив зі стендапом у Львові, де невдало пожартував про загиблих воїнів ЗСУ. 

У залі такий гумор оцінили сміхом та оплесками.

Грюндік виступав у рамках «Stand Up STREAM» у львівському клубі-бомбосховищі «СULT Comedy Hall».

Відео із заходу розмістили на «YouTube»-каналі «STAND UP Battle Club».

У стендапі комік згадав про грошову компенсацію сім’ям загиблих українських героїв та порівняв її із «тисячою Зеленського» за вакцинацію, яку дозволялося витратити лише у певних місцях.

«Сім’ям загиблих ЗСУшників компенсують 15 млн грн, чи чули таке? А ви знаєте, що їх можна витратити лише на книги, кінотеатри, спортзал», — видав гуморист.

За декілька годин після публічного розголосу Олег Грюндик записав відео-вибачення перед українцями.

https://www.instagram.com/p/CdnNF7bg40q/

Також, небайдужі львів’яни відшукали київського коміка та ведучого Олега Грюндіка, який невдало пожартував про загиблих воїнів ЗСУ. Він вибачився на камеру та запевнив, що усвідомив недоречність висміювання покійних героїв у своїх стендапах.

«Я вибачаюсь перед усіма, кого зачепив мій жарт. Я не мав на меті нікого образити. Я усвідомлюю, що вона сказана не вчасно і цього не варто, швидше за все, робити. Я буду вчитися на своїх помилках, адже така моя доля», — сказав він.

Також київський стендапер додав, що розуміє неприпустимість таких гумористичних висловлювань у Львові та усвідомлює, що вчинив неправильно та образив невтішних родичів та друзів загиблих бійців.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також