У Львові лунали сирени

Чути оповіщення

Фото ілюстративне

Зранку, 25 лютого, у Львові по місту звучать сирени. Про це пише «Варта1».

«Увага! Повітряна тривога! Увага! Повітряна тривога! Зберігайте спокій! Слухайте повідомлення цивільного захисту на »UА:Львів« та »1 Західний"! Дійте згідно інструкцій!

Повідомте сусідів, осіб з обмеженими можливостями. Увага! Повітряна тривога! Увага! Повітряна тривога! Зберігайте спокій! Слухайте повідомлення цивільного захисту на «UА:Львів» та «1 Західний»! Дійте згідно інструкцій!" — передали у Департаменті цивільного захисту населення Львівської ОДА.

За інформацією керівника «Варта1» Ігора Зінкевича, станом на 06:55 год, 25.02.2022, все спокійно. Тривога знята. Попередньо, крилаті ракети летіли в бік Рівного. 

Станом на 7:20 год — знову летять ракети. На цей раз мер міста наказав йти в укриття.

ОНОВЛЕННЯ: Ігор Зінкевич пояснив інформацію в коментарі щодо сирени: «Багато питань щодо того що є сирен і пропала, є загроза — звучить сирена, перестає звучати —  загрози немає. Але якщо знову звучить, ви маєте виконувати інструкцію евакуації — в укриття.

Отже, перший раз сирена була: з Білорусії пішли ракети, попали в Рівному в аеропорт.

Після 15 хвилин нова ракетна загроза, яка змусила знову ввімкнути сирени у Львові, бо загроза по діагоналі від Білорусії була, тому зобов’язані попередити мешканців Львова. Якщо зупиняються сирени — загрози немає!», — очільник «Варта1» Ігор Зінкевич.

Станом на 7:55 год, відбій тривоги.

Що робити у разі, коли чути оповіщення.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена