У Львові матч завершився бійкою директорів клубів (ВІДЕО 18+)

Словесна перепалка завершилася бійкою

У Львові вчорашній матч 7 туру чемпіонату України з футболу між «Рухом» та «Дніпром-1» (2:3) завершився побоїщем. Господарі поля догравали вдев’ятьох і пропустили вирішальний гол на п’ятій компенсованій хвилині. Про це пише «FanDay».

Ситуація «вибухнула» відразу після фінального свистка. На полі представники команд влаштували масову бійку.

Відразу після гри спортивний директор «Дніпра-1» Євген Красніков влаштував словесну нецензурну суперечку з гендиректором Руху Дедишиним.

«Він ударив мене першим. За що ти мене вдарив? На*уй ти мене вдарив?

Так підемо віч-на-віч вийдемо.

Програв — терпи, бл*дь», — вигукував, нібито, Красніков.

Очевидці опублікували відео бійки.

Львівський депутат Адріян Гутник також відреагував на матч. Він назвав його шахрайством.

«Такого шахрайства в футболі я ще не бачив. До сьогодні футбольна команда «Дніпро 1» вигравала всі матчі в ФПЛ в поточному сезоні та не пропускала голів, і при такій «підтримці» суддівства є фактично аферолідером українського футбольного чемпіонату, маючи де факто наразі найбільше залікових очків.

На останній хвилині додаткового часу «Дніпро 1» у більшісті, та ще й з суддею (донецьким Юркою Івановим, якого, нажаль, якось недобили вболівальники «Агробізнесу», за «якісне» суддівство в Волочиську) таки запхали м’яча у ворота «РУХу».Ніби виграли, але в кінці після свистка , ще й влаштували бійку. Таким дніпрянам, та деяким з гостей, і всім суддям сьогоднішнього матчу взагалі не місце в футболі!», — відреагував на матч Адріян Гутник.

Нагадаємо, на ще одному матчі «Шахтар»–«Динамо» виступала звільнена з «Азовсталі» Пташка, Катерина Поліщук та Михайло Діанов зробив перший удар по м’ячу.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена