У Львові медики поставили на ноги двох дітей з Чорнобаївки, які постраждали у ДТП (ВІДЕО)

Родина потрапила у смертельну автопригоду

Скриншот відео Охмадит/ФБ

У Львові медики врятували життя і поставили на ноги двох братів, які постраждали у ДТП.

Як повідомляє Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охматдит» мама, двоє синів, їх бабуся і дідусь потрапили у ДТП на Львівщині.

«Покинути Чорнобаївку, потрапити в аварію і стати на ноги після важкої травми. Таке було завдання у наших пацієнтів, які втікали від війни.

Мама, двоє синів, їх бабуся і дідусь потрапили у ДТП на Львівщині, коли вирушили купити кросівки для дітей. Усі речі вони залишили вдома і не встигли зібрати все необхідне, тож обживалися на новому місці і старалися облаштувати собі життя на Львівщині, доки у легендарній Чорнобаївці наші захисники знищують ворога.

Але в той день вони не доїхали до взуттєвого магазину — після зіткнення дідусь загинув, мама отримала важкі травми, а двоє дітей — черепно-мозкові травми і важкі переломи», — зазначається у повідомленні.

Команда «Охматдиту» поїхала по хлопців до районної лікарні у Турці. У Іванка, старшого хлопчика — черепно-мозкова травма і переломи обох стегон зі зміщенням. До відділення реанімації та інтенсивної терапії підліток потрапив у стані шоку і ретроградної амнезії. У молодшого — теж перелом ключиці і черепно-мозкова травма. Доки мама хлопців одужувала у лікарні для дорослих, хлопцями займалася  команда лікарів «Охмадиту».

«І ось цей день настав! Іванко повернувся до реанімації, де йому допомагали одужувати, але цього разу — на своїх двох і з квітами для своєї лікарки. А ще хлопці повідомили радісну новину — їх мама, за яку ми всі не переставали молитися, також одужує! Наші маленькі пацієнти — великі бійці, вони мужньо трималися весь цей час і сьогодні демонструють успіхи в реабілітації: Іванко впевнено стоїть на ногах і вже скоро його виписують!», — йдеться у повідомленні.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також